Διατροφή

diatrofi

 

Στην Παιδική Πολιτεία, γνωρίζουμε την αξία μία ισορροπημένης διατροφής για τους μικρούς μας φίλους, και το αποδεικνύουμε έμπρακτα! 

Χτίζουμε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλουμε στη σωστή ανάπτυξη του οργανισμού και γεμίζουμε την ημέρα μας με ενέργεια και υγεία… μέσα από το εβδομαδιαίο διατροφολόγιο των σταθμών μας.

Οι μικροί μας φίλοι, απολαμβάνουν ποικιλία γεύσεων, με (3) τρία διαφορετικά γεύματα την ημέρα (πρωινό-δεκατιανό-μεσημεριανό)...

...όλα σπιτικά και καθημερινά μαγειρεμένα στο χώρο μας.

Και επειδή οι ανάγκες του κάθε παιδιού είναι ξεχωριστές… το ίδιο είναι και η προσωπική διατροφή του, η οποία ενημερώνεται τακτικά. 

Στο βρεφικό τμήμα προσχολικής ηλικίας, το διατροφολόγιο περιλαμβάνει ποικιλία γευμάτων: ξένο γάλα και αλεσμένα φρούτα… ενώ σταδιακά εισάγουμε λαχανικά, κρέας, αυγό και ψάρι. Κατόπιν συνεννόησης, οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν να τρώνε και μη αλεσμένα γεύματα.


**Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής στους σταθμούς μας, διαμορφώνεται, σύμφωνα με τα πρότυπα προγράμματα νηπιακής - παιδικής διατροφής και με τις υποδείξεις της παιδιάτρου μας. 

 
facebook-vectorpinterest-vector