Μεταβρεφικό

Ανακαλύπτωντας τον κόσμο με… κίνηση και αισθήσεις

logo

Παιδική Πολιτεία

Βρεφικός – Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο

Οι τρεις σταθμοί της Παιδικής Πολιτείας, σας υποδέχονται με πέντε (5) τμήματα στην Παιδική Πολιτεία Ομόνοια, δύο (2) τμήματα στην Παιδική Πολιτεία και με τέσσερα (4) τμήματα στην Παιδική Πολιτεία Νέος Κόσμος. Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδάκια βρεφικής και προσχολικής ηλικίας, για να καλύψουν τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. 

leaf-2
leaf-1
illustration-tree-2

Για τη βέλτιστη αξιοποίηση της έντονης κινητικότητάς τους

Σε αυτή την ηλικιακή βαθμίδα τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους μέσω των αισθήσεων και της κίνησης.

Παράλληλα όμως, είναι μια κρίσιμη ηλικία, όπου δημιουργούνται οι βάσεις για την κοινωνικοσυναισθηματική του ανάπτυξη.

Εμείς είμαστε εκεί για να πορευτούμε μαζί τους στο όμορφο ταξίδι της εξερεύνησης, οργανώνοντας κατάλληλα το περιβάλλον και δίνοντας τους ευκαιρίες για μάθηση μέσω του παιχνιδιού.

3

Καθημερινότητα γεμάτη θετικές εμπειρίες!

Στην Παιδική Πολιτεία, έχουμε σχεδιάσει ένα άρτιο επιστημονικά πρόγραμμα, που γεμίζει την καθημερινότητα όλων των παιδιών μας με θετικές εμπειρίες. Με ποικίλες ομαδικές δραστηριότητες και παιχνίδια, δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθουν τα παιδάκια σε επαφή με το κοινωνικό και φυσικό τους περιβάλλον.

Έτσι, αξιοποιούμε την ενεργητικότητα της ηλικίας τους, μαθαίνοντάς τα να επεξεργάζονται, να κατανοούν, να εκφράζονται, να συνεργάζονται και να επικοινωνούν – λεκτικά ή μη λεκτικά – ενώ προετοιμάζονται κατάλληλα για την ομαλή και αβίαστη ένταξή τους στην κοινωνική ζωή.

metavrefiko2
Τμήματα

Ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για κάθε προσχολική ηλικία