Βρεφικό

Από την αγκαλιά σας… στη δική μας

logo

Παιδική Πολιτεία

Βρεφικός – Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο

Οι τρεις σταθμοί της Παιδικής Πολιτείας, σας υποδέχονται με πέντε (5) τμήματα στην Παιδική Πολιτεία Ομόνοια, δύο (2) τμήματα στην Παιδική Πολιτεία και με τέσσερα (4) τμήματα στην Παιδική Πολιτεία Νέος Κόσμος. Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδάκια βρεφικής και προσχολικής ηλικίας, για να καλύψουν τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. 

leaf-2
leaf-1
illustration-tree-2

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή.

Έντονα συναισθήματα.

Η περίοδος της πρώτης μεγάλης αλλαγής στο περιβάλλον του μωρού σας πλησιάζει…

Το αγγελούδι σας θα βγει από το ζεστό και απόλυτα προστατευμένο οικογενειακό του περιβάλλον και θα έρθει σε επαφή με ένα νέο περιβάλλον, που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην κοινωνικοποίησή του.

Πλήθος ερωτημάτων, ανησυχίες και έντονα συναισθήματα σας κυριεύουν… Είναι εντελώς φυσιολογικό και το κατανοούμε απόλυτα. Η μετάβαση αυτή δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Στην Παιδική Πολιτεία, έχουμε πλήρη επίγνωση της αναγκαιότητας που υπάρχει για μια καλή συνεργασία μεταξύ του γονέα και του παιδαγωγού, η οποία θα σηματοδοτήσει την ομαλή ένταξη του παιδιού σας στο σχολείο.

Paidikipoliteia

Η δεύτερη οικογένειά τους

Σχεδιάζουμε το ημερήσιο πρόγραμμα για τη φροντίδα και ανάπτυξη των βρεφών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ενός εξ αυτών. 

Για τον σκοπό αυτό και για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα οργανώνουμε την καθημερινότητά τους με συνέπεια και εξασφαλίζουμε σταθερότητα στο πρόγραμμα φαγητού, παιγνιωδών-παιδαγωγικών δραστηριοτήτων και ύπνου.

Με στοργή και αγάπη, αγκαλιάζουμε τα μικρά, πολύτιμα πλάσματά σας, χτίζοντας σιγά – σιγά ένα συναισθηματικό δεσμό που θα τα κάνει να μεγαλώνουν ομαλά, με σιγουριά και ασφάλεια.

vrefiko2
Τμήματα

Ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για κάθε προσχολική ηλικία