Είπαν για εμάς…

fox-color

Με ποια κριτήρια επιλέξατε την Παιδική Πολιτεία για το παδί σας;

Αρχικά μου το πρότειναν φίλοι και συγγενείς, τα παιδιά των οποίων είχαν φοιτήσει στην Παιδική Πολιτεία, έπειτα επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της Παιδικής Πολιτείας και διαπίστωσα πως οι εσωτερικοί χώροι τηρούσαν πλήρως τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, οι αίθουσες αερίζονταν επαρκώς και δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά να κινούνται ελεύθερα χωρίς να στριμώχνονται σε λίγα τετραγωνικά. Οι εξωτερικοί χώροι είναι επίσης περιποιημένοι και ασφαλείς. Επιπλέον το προσωπικό και η διεθύντρια έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες και την προσωπικότητα του καθενός. Οι δασκάλες είναι πρόθυμες να συμβουλέψουν και να ενημερώσουν τους γονείς σχετικά με την εξέλιξη των παιδιών μας. Το φαγητό που προσφέρουν στα παιδιά είναι από αγνά υλικά και περιλαμβάνει όλη την γκάμα των τροφών που θα πρέπει να λαμβάνει ένα παιδί για να αναπτυχθεί σωστά.

Θεοπίστη Καρυπίδου, Μαμά

Όταν ξεκινάς για πρώτη φορά να στείλεις το παιδί σου σε παιδικό σταθμό θεωρώ ότι θα ακούσεις πολλά από πολλούς. Για μένα ήταν αυτό το «ένστικτο» που λένε της πρώτης επαφής με τους ανθρώπους όπου θα εμπιστευτείς το παιδί σου. Αυτό ήταν το κριτήριο για μένα, το ένστικτο της μητέρας και εδώ και τρία χρόνια που φοιτεί το παιδί μου στην Παιδική Πολιτεία δε με διέψευσε ούτε μία φορά.

Κατερίνα Κοβάτση – Μακρή, Μαμά

Μετά από προσωπική έρευνα σε όλους τους παιδικούς σταθμούς της πόλης και λαμβάνοντας υπ΄όψιν γνώμες ανθρώπων που εμπιστεύομαι,επέλεξα την “Παιδική Πολιτεία”ως τον καταλληλότερο χώρο για τα παιδιά μου.

Μαρίτα Ζωγράφου, Μαμά

Τι θα συμβουλεύατε ως γονείς τους αναγνώστες μας;

Η επιλογή του Παιδικού σταθμού από τους γονείς θα πρέπει να γίνεται με βάση τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν δηλαδή το έμψυχο υλικό του να έχει τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία που χρειάζονται και έπειτα για την καθαριότητα και την άνεση που παρέχουν οι εγκαταστάσεις του στα παιδιά…. Η Παιδική Πολιτεία καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που χρειάζονται για να κάνει ένα σχολείο, ιδανικό για την σωστή ανάπτυξη, εξέλιξη και διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού.

Θεοπίστη Καρυπίδου

Ποιο θεωρείτε το βασικό πλεονέκτημα της Παιδικής Πολιτείας;

Το προσωπικό που έχει επιλέξει η Κασσιανή θεωρώ πολύ σημαντικό κομμάτι γι αυτό και πρέπει να δώσω και δημόσια τα συγχαρητήρια μου γιατί έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά μας σαν  να ήταν δικά τους. Σας ευχαριστούμε πολύ γιατί καταφέρατε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη οικογένεια.

Κατερίνα Κοβάτση – Μακρή

Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια που μου ενέπνευσε το προσωπικό του σταθμού σε όλα τα επίπεδα σε συνδυασμό με την οικειότητα του χώρου δικαίωσαν την επιλογή μου. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάθε νέο  γονέα, συμμεριζόμενη την αγωνία και την ανασφάλεια του, να εμπιστευτεί το παιδί του στη “ζεστή αγκαλιά” της Παιδικής Πολιτείας! 

Μαρίτα Ζωγράφου

Συνέντευξη στο περιοδικό SER-FREE

DOMNA PETMEZA «Αυτό θα πει βιωματική μάθηση! Εύγε!»

SOFIA GORGIA «Την εμπιστεύομαι απόλυτα για τα παιδιά μου. Αυτό τα λέει όλα!»

THANASIS ZAVITSANOS «Ο καλύτερος παιδικός σταθμός που έχω βρεθέι ποτέ… από την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι στον χώρο, καταλαβαίνεις με πόσο μεράκι δημιουργήθηκε… ΜΠΡΑΒΟ σου Κασσιανή!!!!!!»

ΒΙΚΥ ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ «Εξαιρετική και αγαπημένη Παιδική Πολιτεία!! Εκπληκτικό διδακτικό προσωπικό, ουσιαστική φροντίδα και εκπαίδευση… έχετε τον τρόπο να αγγίζετε τις ψυχές τους. Σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία!!»

ARGIE DE FUCA BOU «Στοργή, φαντασία, υπευθυνότητα και δημιουργική μάθηση! Μα πάνω απ’όλα αγάπη για τα παιδιά!»

ΒΟΥΛΑ ΧΑΡΒΑΛΙΩΤΟΥ – ΚΑΡΑΜΑΝΑΒΗ «Ευγένεια, καλοσύνη, σεβασμός, γνώσεις, αγάπη, όμορφα κορίτσια με πολύ γλυκά χαμόγελα ένας χώρος που ο κάθε γονιός θα ήθελε να πάει το παιδί του!!!!»

ANTONIOS ANESIADIS «ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ»

MARIA TAFI «Μας λείπετε…»

ΜΑΤΙΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΛΗ «Καλή και Δημιουργική Αρχή… Σας αγαπάμε πολύυυυυυυ!!!!!!!»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΛΙΔΟΥ «Ευχαριστούμε πολύ για όλα»

PARADEISENIA METVA «Μιλούσαμε γι’αυτή την εμπειρία μας όλη την ημέρα! Ευχαριστούμε!»

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ «Πέρασαν τέλεια!!! Μπράβο σας!!!»

ΒΑΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ «Τα ωραιότερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας!!»

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ «Πρέπει να τρελάθηκαν τα πιτσιρίκια! Τέλειο!»

ΧΑΡΑ ΠΑΠΑ «Η Ελισάβετ ξετρελάθηκε με τα ζωάκια μπράβο τέλειο κορίτσια»